COLE XEC

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria facilita la informació relativa al procés de sol·licitud de Col·le Xec per al curs 2021/2022.

‘EDUCACIÓ’ 10 de juny de 2021

El termini per a sol·licitar el xec escolar serà de l’1 al 31 de juliol de 2021

Es podrà sol·licitar de manera telemàtica o presencial. Preferentment telemàtica. Però si preferixes presencial ja pots demanar cita prèvia per al període de presentació telefonant al 962 770 062, en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament, carrer Horno Viejo, 8, de 9h a 14h, de dilluns a divendres.

Uns dies previs a l’inici del termini de presentació estarà disponible en la web el document de sol·licitud.
 
ENLACE BASES
 
 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies